Thisted Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde
Næste møde:
11. april 2023
Aktivitetsudvalget

Ønsker man samkørsel så mødes vi 16.30
Hvass krydset/Kanstrup Hvidevarer og
fylder bilerne op.
 Prisen er 300,- men 330 hvis du ønsker
kaffe/the til desserten på
Tambohus Afbud til kaffe/the
senest 4. april til June 40282436

 

Litteraturklubber

Nyheder ISO

ISO betyder International Service Organiser.

Verdens børn
Thisted Inner Wheel har fået et fadder barn, februar 2019

Amor Divine Clara er født 1. februar 2013, Hendes forældre er bønder, de dyrker forskellige afgrøder. Clara er en sund og velopdragen pige, som har to søstre og en bror, når hun er hjemme, hjælper hun med rengøring og opvask.
Clara går i 1. klasse, hun lærer matematik, engelsk og at læse og har en drøm om at blive sygeplejeske, Clara er glad for at tegne og synge.

Projektnavn: Madera Girls Primary School. 

Skolen ligger i distriktet Soroti i Østuganda, P.O. Box 161, Soroti, UG Det er en grundskole med syv klassetrin. Alle skolens ca 800 elever er piger, og ca 330 af dem er desuden kostelever. projektet støtter ca 215 børn, her af 130 dagskoleelever og ca. 50 kostelever, der bor og får deres måltider på skolen. Børnene kommer fra de fattigste familier i lokalområdet.
Fadderbeløbet dækker skolepenge, morgenmad og froskot hver dag, en uniform og hjælp til skolematerilaler (blyant og kladdehæfte)
Projektet støtter derudover en gruppe børn, som ikke har et sted at bo, hvor støtten desuden dækker ophold på skolen, herunder alle måltider. Et mindre antal børn går i secondary school, delvist betalt af deres faddere og delvis af Verdens Børns uddannelsespulje.
Læs mere om projektet på Verdens Børn hjemmeside: www.verdensboern.dk
Fadderskabet koster pr. måned 190 kr.


Thisted  Inner Wheel har et donorbarn Pooja Anand Kasbe fra Indien via SOS børneprogram.
 Pooja er født 1 maj 1999. Hun blev sammen med sine 2 søstre,  efter moderens død, optaget i SOS børnebyen Latur i Indien. Faderen var ikke i stand til selv at tage vare på sine piger, så han var nødsaget til at aflevere sine piger her, for at sikre dem en god opvækst.
Pooja startede i skole i 2005. Vi modtager hvert år et julebrev fra børnehjemmet som beskriver livet i byen og hvordan børnene klarer sig i skolen. Desuden modtager vi hvert år et billede af Pooja. Hun ser ud til at trives og vokse.
Sos børnebyen, hvor Pooja bor, har i alt 123 børn, 40 drenge og 83 piger. I byen er der 12 ”mødre” og 6 ”tanter” til at tage sig af dem. Børnene bor fordelt i 12 huse med voksne.
I byen er der også skole, gæstehuse, huse hvor arbejderne bor, kultur hal, musik, bibliotek, social og sundhedscenter, de har fået computer faciliteter. Der er også tilknyttet børnehave.
Pooja klarer sig godt i skolen. Året igennem er der flere festival dage som fejres med børnene eks. uafhængighedsdagen, republik dagen, Sos dagen, lys festival, jul og en masse andre. Speciel fremhæver de Diwali, hvor hele byen og børnene bliver pyntet  farverigt op, og hvor de får lækkert mad,som de selv er med til at tilberede.
Pooja er nu blevet 18 år og Thisted Inner Wheel har besluttet at stoppe donationen til Pooja.

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.200 medlemmer i 91 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 22.03.2023
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS